Start
Priser inkl. moms

Start

superfruit raw food bars

Senaste Recept

Senaste Recept
Att göra smoothies är nyttigt, skoj och går snabbt! Gör en lunchsmoothie och boosta med Hampaprotein och Chiafrön så håller du dig mätt! Här hittar du också recept inom olika kategorier som RAW, glutenfritt eller som helt enkelt bara är väldigt goda! 

I Vårt Skafferi

I Vårt Skafferi Super Booster
I vårt skafferi hittar du just nu vår senaste produktnyhet Organic Protein! Ett ekologiskt och växtbaserat trippelprotein, finns utan smaksättning och med smak av raw cacao. Perfekt för dig som vill ha ett naturligt och rent protein utan tillsatser.

Raw Protein Bars!

Raw Food Bars
Superfruits Raw Protein Bars är 100% naturliga. RAW, vegan och ekologiska. Barsen passar perfekt för att fylla på med protein och enegi och är ett mellanmål on the go, innan träning eller efter träningen.

Seger i Multisport

Seger i Multisport VM
När Thule Adventure Team laddar inför Multisport VM så gör dem det med Superfruits produkter. Det tidigare mästarlaget tog en hedersam andraplats i år. Läs mer om tävlingen och vad lagkapten Martin Flinta har för tips

Raw Cacao

Raw Cacao
RAW Cacao blir alltmer populärt! Vi har både raw cacao nib och pulver från Peru och Ecuador. Läs mer om denna härliga böna här!

Facebook