Start
Priser inkl. moms

Start

News 2016

Senaste Recept

Senaste Recept
Att göra smoothies är nyttigt, skoj och går snabbt! Gör en lunchsmoothie och boosta med Hampaprotein och Chiafrön så håller du dig mätt! Här hittar du också recept inom olika kategorier som RAW, glutenfritt eller som helt enkelt bara är väldigt goda! 

I Vårt Skafferi

I Vårt Skafferi Super Booster
I vårt skafferi hittar du just nu vår produktnyhet Organic Protein! Ett ekologiskt och växtbaserat trippelprotein, finns utan smaksättning och med smak av raw cacao. Perfekt för dig som vill ha ett naturligt och rent protein utan tillsatser.

Raw Protein Bars!

Raw Food Bars
Superfruits Raw Protein Bars är 100% naturliga. RAW, vegan och ekologiska. Barsen passar perfekt för att fylla på med protein och enegi och är ett mellanmål on the go, innan träning eller efter träningen.

Just nu

Acai, superbäret från Amazonas!
Acai var länge en väl bevarad hemlighet i Amazonas men håller på att ta över den hälsomedvetna världen med storm. Urbefolkningen har ätit bäret i århundraden, nu får du reda på varför! Läs mer..

Premium Coconut

Coconut
Kokosprodukter har blivit en storfavorit inom vegetarisk, vegansk, gluten-och laktosfri kost. Lär mer om denna underbara råvara och vårt sortiment av kokosprodukter här..

Facebook